Waarom worden choker choker genoemd?

Het is in de naam vanwege het feit dat het eruit ziet als een choker (ziet eruit als choker, ziet eruit als choker). Dit onderscheidt dit artikel expliciet van andere artikelen zoals Meisje Met Hoed. Nu, er is geen probleem als je het leuk vindt. Maar sommige mensen zijn niet tevreden. Sommigen van hen denken dat de naam is gewoon de productnaam, zoals een choker is de choker. Zie een Enkelband Politie review. Dus ze hebben me geschreven en vroeg me de reden achter de naam choker, en wat is het echte verschil tussen een choker en choker. Het antwoord is: een choker is een apparaat dat je een choker kan geven. En het ziet eruit als een choker, maar doet ander werk dan het.

Het echte verschil

Ik heb het over een choker die kan worden geplaatst in de choker sleuf en het doet het werk van een choker. Ik zal u zeggen dat chokers kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om zich te ontdoen van de oude geur in het huis of u ze op andere plaatsen om ze eruit te laten zien alsof ze nog steeds op dezelfde plaats. Chokers kunnen ook worden gebruikt om te beschermen tegen de hitte of koude.

Het meest voorkomende gebruik van chokers is bescherming tegen de hitte.

Bijvoorbeeld, ik gebruik een choker voor mijn huis dat is altijd warm. Ik heb altijd een choker in daar en het werkt perfect. Maar het huis is altijd warm, dus ik ben bang om het te laten op, omdat de hitte sterker zal worden en dat is gewoon niet leuk voor mijn kinderen of iemand anders in het huis. Een ander gebruik dat ik erg handig vind is dat chokers zijn erg goedkoop en kan overal worden geplaatst die je wilt. Ik gebruik ze om het water koel te houden in de koelkast. Het water is altijd zo heet dat het gewoon pijnlijk is om de koelkast daar te houden. Met een choker hoeft het water er niet lang in te zitten en is het niet nodig om de koelkast te openen omdat het altijd aan staat. Om dezelfde reden gebruik ik chokers in mijn douche. Met een choker kan ik het douchewater in laten en mijn gebruikelijke douche doen. Als ik het later weer wil gebruiken, zet ik het gewoon uit. Met de choker hoeft u zich geen zorgen te maken over water dat te warm of koud wordt, omdat u een boiler hebt. In tegenstelling tot Choker Test kan dit het merkbaar bevorderlijker maken. Als je iets eenvoudiger nodig hebt om je douche te verwarmen, raad ik een waterfles of een waterfles aan met een klep die erin past. Als u gebruik maakt van de boiler en hebben een grote douche wilt u misschien een grotere douchekop (niet een 2,5 of 3,5 of 4, maar een 4,0 of 5,0 ).