Is het mogelijk om choker terug te keren?

№. De belangrijkste reden is omdat er veel verkopers die willen meer winst te maken. Om deze reden adviseer ik mijn klanten altijd om choker te kopen.

Nu is het tijd voor een andere vraag. Is er een choker voor je? Ben je een fan van een bepaald merk choker? Of wil je meer weten over choker? Ik stel je graag voor aan een nieuwe choker, de "Taslan" choker. Hier is hoe het eruit ziet:

In dit geval heeft de fabrikant een nieuwe choker gemaakt die is gebaseerd op de vorm van Taslan (een Turkse godin). Met andere woorden, deze nieuwe choker is vergelijkbaar met de "Taslan" choker. Om deze choker in uw handen te hebben, moet u bij de fabrikant bestellen. Laat me je vragen, wie koopt deze choker?

U vindt de volgende merken van chokers die worden verkocht op deze site:

Naar mijn mening, ik denk dat Taslan chokers zijn de beste chokers die er zijn. Er zijn ook andere chokers van andere merken die even goed zijn. Ik ben niet van plan om alle chokers beschikbaar op de markt te beschrijven. Bijvoorbeeld, mijn vriend is een grote fan van de Choker van het Jaar 2015 en is het kopen van chokers van haar favoriete merk voor de laatste vier jaar. Er zijn tonnen chokers voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar voordat ik verder ga, moet ik iets zeggen. Als u op zoek bent naar een item en niet zeker hoe het te kopen, wilt u misschien een beetje onderzoek te doen voordat u aan de slag. Het volgende artikel van The Daily Mail is misschien goed voor je. Choker en Choker of the Year - De wedstrijd Er zijn zoveel andere chokers dan wat ik net beschreef. Ik ga een choker te beschrijven in een kleine manier in mijn blog post. Eerst de choker. Dit maakt het zeker beter dan Scheurtje Enkelband Herstel. Chokers in het algemeen zijn meestal gemaakt van katoen. Ik denk dat het de meest voorkomende katoenen choker. Het heeft een heel mooi gevoel. In de begindagen werden chokers gemaakt van wol of van een combinatie van wol en katoen. Tegenwoordig zijn chokers gemaakt van zijde, nylon, polyester, polyester en synthetisch materiaal. Ik denk dat katoen chokers zijn niet geschikt om mensen te dragen met een volle haardos en ook niet voor het dragen in een kleine ruimte. Ik vind ook dat er een probleem is met de elasticiteit van chokers. Als ik niet dragen van een choker voor een paar dagen, het past niet zoals het doet de voorgaande dagen. Daarnaast geef ik de voorkeur chokers met een rits, omdat de rits is gemakkelijk te verwijderen en ik hoef niet te verwijderen elke keer. Voor chokers die geen rits hebben, draag ik het liever achterin en het elastiek is niet zo makkelijk te verwijderen als bij de rits.

Als je moet gaan met nylon of polyester chokers, ik raad het niet aan. Je zult moeten wachten op de nieuwe generatie chokers. Je zou willen proberen andere choker merken uit. Chokers zijn ook verkrijgbaar in andere maten en u de stijl kiezen die het beste bij u past. Ik heb de klassieke choker op de foto's. U ook de zwarte choker en krijg de zwarte elastiek en voeg dan de rits als je wilt. Wat is het beste van alle choker? Als u wilt maken het uw eigen, hier zijn de stappen: 1. Zoek een choker met de rits. Het is beter als je niet hoeft te zoeken rond voor chokers. Als je toegang hebt tot een choker, is het goed om te weten hoe dit eerst te doen. Op dezelfde manier kan Choker een poging zijn.