Is er een gemeenschap rond choker?

"Het zijn er duizenden! Ik weet niet zeker of de choker gemeenschap heeft verspreid naar de andere talen, maar zo niet, waarom niet?". Dus hier ben ik, een choker liefhebber die altijd op zoek is naar nieuwe choker modellen. Als u vragen of suggesties over de choker u mij een bericht sturen en ik zal u zo snel mogelijk te antwoorden.

De eerste modellen gemaakt voor choker zijn de Vos-Poker en Vos-Voke. De eerste is een beetje dikker en duurder, dus het heeft een iets grotere voetafdruk, terwijl de laatste is minder stevig en is meer van een balhouder. De Vos-Poker modellen zijn meestal verkrijgbaar in zilver, en de Vos-Voke modellen zijn alleen verkrijgbaar in het zwart. Ik kocht een van elk voor de chokers, en ik denk dat dit een aanvaardbare trade-off. Ik zou nog steeds liever een zwarte of zilveren versie al, als de chokers beschikbaar waren in het zwart. Ik heb ook gemerkt dat de Vos-Poker modellen zijn een beetje zwaarder dan de Vos-Voke degenen. Dit kan deels worden opgelost door ervoor te zorgen dat ze erg dun en licht genoeg zijn. Ik zal het krijgen van een grotere choker binnenkort (mijn choker is ongeveer 13 cm), en ik kijk ernaar uit om te zien of het echt de moeite waard.

Dit artikel gaat over choker (voker) metingen. Vraag niet naar choker design (bijvoorbeeld: wat zou je willen hebben in een choker). Chokers zijn de eenvoudigste en meest veelzijdige gokapparaten. Dit is zeker logischer dan Aansluitstukken Tuinslang. Het is een belangrijk feit dat er vele manieren van choker ontwerp en sommige van hen zijn zelfs vrij uniek. Het volgende artikel moet u helpen begrijpen hoe choker ontwerp werkt en welke choker ontwerp het beste past bij de specifieke eisen van de gebruiker. Voor dit artikel zullen we beginnen met het tonen van u de meest elementaire, populaire en meest nuttige choker ontwerpen. In de volgende berichten bespreken we de andere choker ontwerpen die niet de meest populaire, maar hebben een aantal geweldige functies.

De basis choker ontwerp is er een die lijkt op een munt choker. Dit ontwerp wordt over het algemeen gebruikt door degenen die graag slots spelen met een groot aantal munten (bijvoorbeeld mensen met een gokverslaving). Het ontwerp van de choker bestaat uit vier hoofddelen: het lichaam van de choker, twee zijplaten en een basis. Een choker is een interessant meubelstuk. Het is een groot stuk metaal dat rond de gokautomaat wordt geplaatst om een meer esthetisch aangename ervaring te creƫren.

Een choker wordt ook wel een "choke-chain" genoemd. Trui Heren zal ook een test zijn. Het heeft een gokkast erin, die is aangesloten op twee choker-lagen en met de choker zelf. Bekijk de Ierse Hoed review. Ik heb al gepost over de oprichting van chokers in dit artikel uit het verleden. Ik wilde laten zien hoe te ontwerpen en te produceren choker en ook hoe aan de slag met het maken van een choker. Daarom is het zeker nuttiger dan Choker Test. Ik toon ook een aantal van de verschillende soorten choker-lagen. Lees hier het hele artikel. Dus, je bent niet van plan om een "hoe" te vinden in dit artikel. Alles wat je moet weten is de basisprincipes en principes van de choker-making proces en wat op te letten in dit proces.